Shirataki tagliatelle

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:
Shirataki Tagliatelle zijn brede Konjac-noedels en worden in Japan gemaakt. Deze vrijwel volledig caloriearme, ookwel "low carb" noedels, passen perfect in een caloriearm dieet. De biologische Shirataki tagliatelle is glutenvrij en veganistisch. De brede noedels zijn ideaal voor veel gerechten, omdat de Konjac-noedels alle smaken opnemen en eenvoudig en zeer snel te bereiden zijn.
Bereidingswijzen: Konjac-noedels afgieten, grondig met water afspoelen, in kokend water 1 minuut koken en verder verwerken.


Merk:
Arche Naturküche


Inhoud:
294 gram (uitlekgewicht 150 gram)


Ingrediënten:
Water, konjacmeel* (2,8%) (Amorphophallus konjac) en calciumhydroxide.
* = Biologisch
Vet weergegeven ingrediënten zijn allergenen


Voedingswaarden:

  • Energie: 14 kcal
  • Eiwitten: 0,1 gram
  • Koolhydraten: 1,4 gram
  • Waarvan suiker: 0,2 gram
  • Vet: 0,1 gram
  • Waarvan verzadigd: 0,1 gram
  • Zout: 0,01 gram
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »