Vegan winkel

 

Vegan winkel in Gouda voor duurzame en biologische producten

Ben je op zoek naar een vegan winkel waar je biologisch verantwoorde producten kunt kopen die passen bij jou als veganist? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in het centrum van Gouda. In de winkel van Your Foodprint vind je een breed assortiment vegan producten waarmee je dagelijks de lekkerste gerechten kunt bereiden. Maar, ook voor vegan bier en wijn, kookboeken, natuurlijk afwasmiddel en supplementen ben je bij ons op het juiste adres.

Al onze producten zijn eerlijk, zo veel mogelijk biologisch en 100% plantaardig. Ben je op zoek naar verantwoorde en duurzame non-food producten, zoals broodzakken, natuurlijke handzeep of wasnoten? Ook dan ben je van harte welkom in de vegan winkel van Your Foodprint.

In onze vegan winkel kun je ook vegan kookboeken vinden. Zo maak je van ieder gerecht weer een heerlijke veganistische smaaksensatie terwijl je de producten gewoon in onze winkel kunt kopen. Niet alleen heel fijn om een vegan kookboek zelf te gebruiken, maar misschien nog wel veel leuker als je op zoek bent naar een geschikt cadeautje voor een (toekomstige) veganist. Kom langs in onze vegan winkel en ervaar het uitgebreide assortiment dat helemaal past in jouw verantwoorde en duurzame levensstijl.

Vegan winkel

 

Verantwoord shoppen en lunchen in de vegan winkel van Your Foodprint

Heb je na het shoppen in onze vegan winkel zin gekregen in een verfrissende smoothie of biologische lunch? Om nog meer tegemoet te komen aan een gezonde levensstijl kun je in onze vegan winkel ook heerlijk ontbijten, lunchen of een geweldige kop biologische koffie drinken. Alle producten die je in onze vegan winkel koopt of in onze lunchroom eet, zijn 100% plantaardig, veelal biologisch en soms zelfs Fair Trade.

En heb je vegan producten online besteld via Your Foodprint? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om die in onze vegan winkel af te halen. En nu je er toch bent, neem gelijk even plaats voor onze huisgemaakte vegan taart met een kop heerlijke slow coffee. Dat geeft je direct even de mogelijkheid om rond te kijken in onze duurzame winkel, of om te bedenken of je écht geen lekkere vegan producten bent vergeten te bestellen. Onze vegan winkel is 5 dagen per week geopend, maar online kun je natuurlijk op elk tijdstip van de dag jouw vegan producten bestellen. Laat ze lekker bij je thuis bezorgen of haal ze af in onze vegan winkel in Gouda.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »