Vegan Awards

Your Foodprint is genomineerd voor de Vegan Award 2018 in de categorie Beste vegan (web)winkel! En dat is best een prestatie op zich, in een explosief groeiend vegan landschap. Vind je dat we deze prijs zouden moeten winnen? Geef dan je stem(de periode om te stemmen op Your Foodprint is helaas afgelopen, er kan niet meer gestemd worden).

Vegan Awards

Wat is het beste vegan product van 2018? En waar kan je dit jaar het lekkerst uit eten als je voor plantaardig gaat? Er kan gestemd worden in acht categorieën, waaronder beste vegan product, beste vegan blogger of vlogger, beste vegan (kook)boek en beste vegan eetgelegenheid. Nieuw is de categorie ‘Beste vegan onderneming’. De genomineerden zijn gekozen door een vakjury, waarbij het publiek vooraf suggesties kon geven. In elke categorie zijn zes genomineerden waar tot en met 24 september op gestemd kan worden via de website www.veganawards.nl.

Het is een hele eer om genomineerd te zijn in de categorie 'Beste vegan (web)winkel'. En hoe tof zou het zijn als we de Awards zouden mogen winnen? Daarvoor heb ik 1 klein minuutje van je tijd nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te stemmen op Your Foodprint. Ken je de initiatieven uit de andere categorieën niet? Vul dan 'Ik weet het niet' in, dan ben je helemaal zo klaar. (de periode om te stemmen op Your Foodprint is helaas afgelopen, er kan niet meer gestemd worden)

De Vegan Awards worden sinds 2012 jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Als ledenvereniging behartigen zij de belangen van leden en zetten ze zich in voor de promotie van het veganisme.

Van dinsdag 4 tot en met maandag 24 september kan er gestemd worden. De uitreiking zal, net als vorig jaar, plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens Vegenement VegFestNL. Stem dus op Your Foodprint. Ontzettend bedankt! (de periode om te stemmen op Your Foodprint is helaas afgelopen, er kan niet meer gestemd worden)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »