Bestellen & retourneren

 

Bestellen

Het minimum bestelbedrag om een bestelling te kunnen plaatsen is €20. Een bestelling lager dan €20 kan helaas niet geplaatst worden.

 

Bezorgen

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag al in huis! Let er wel op dat bestellingen die vrijdag na 17:00 uur of in het weekend geplaatst worden, pas op dinsdag door PostNL bezorgd worden. Uiteraard worden bestellingen met gekoelde producten op maandag verstuurd, zodat je pakketje niet het hele weekend onderweg is. Bestellingen die geplaatst worden op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

 

Voor 17:00 besteld op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Vrijdag (na 17:00 uur besteld) Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Gekoelde verzending en verzendkosten

Een aantal vegan producten uit het assortiment hebben een beperkte houdbaarheidsdatum en vereisen koeling tijdens de verzending. Of een product gekoelde verzending vereist, staat bij de productspecificaties op de website vermeld. De gekoelde producten worden verstuurd in een speciale isolerende zak, met een koelelement. De verswaren worden op deze manier verzonden om de best mogelijke kwaliteit van je bestelling te waarborgen tot je deze ontvangt. Bij ontvangst kun je de gekoelde producten het beste meteen in de koelkast zetten. Voor dit type verzending wordt per bestelling een kleine toeslag gerekend. De verzendkosten worden automatisch aangepast als je bestelling gekoeld verzonden wordt.

De verzendkosten voor een standaard verzending zijn €5,95 (België: €9). De verzendkosten voor een gekoelde verzending zijn €6,70 (België €9,75). Bij bestellingen met bezorgadres in Mijdrecht en directe omgeving (±10 km) is het mogelijk om gratis thuis te laten bezorgen. Neem hiervoor voordat je de bestelling plaatst even contact op.

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling of een los product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren. Binnen deze 14 dagen dien je de volledige bestelling of het losse product retour te sturen. In het geval van het retourneren van de volledige bestelling krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij het retourneren van een los product krijg je alleen het orderbedrag van het product teruggestort. De kosten voor het retour sturen van de volledige bestelling of het losse product naar Your Foodprint zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen. Je krijgt dan het Herroepingsformulier toegestuurd. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten die gekoeld zijn verzonden, kunnen niet geretourneerd worden. Of een product gekoelde verzending vereist, staat bij de productspecificaties op de website vermeld.
  • Verzegelde producten. Geopende en/of gebruikte producten zijn niet retourneerbaar.
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

 

Vraag en antwoord

Heb je een andere vraag? Kijk dan even bij de Veelgestelde vragen.