Over Your Foodprint

Your Foodprint is een duurzame, biologische en veganistische webshop met een breed assortiment aan veganistische producten, zoals plantaardige zuivel, broodbeleg, chocolade, kaas- en vleesvervangers. Bestellingen worden verzonden naar adressen in heel Nederland en naar België.

Het assortiment van Your Foodprint wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, dus houd de webshop regelmatig in de gaten. Mocht je een product missen en dit graag aan het assortiment toegevoegd zien, laat het mij weten.

 

Blogs en recepten

Op mijn bijbehorende website Vegan Marleen vind je heerlijke veganistische recepten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor een lekkere en gevarieerde plantaardige levensstijl. Voor deze plantaardige gerechten worden de producten uit de vegan webshop Your Foodprint gebruikt.
Wil je meer te weten komen over veganisme? Lees dan mijn blogs op Vegan Marleen, dé plek voor leuke feiten, meer diepgang en kennis.

 

Over mij

Your Foodprint is opgericht door mij, Marleen Schrijvers. Ik ben zelf om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Mijn doel is dat je op een gemakkelijke manier in aanraking komt met veganistische producten en een plantaardige levensstijl, geheel of gedeeltelijk, toegankelijk wordt. Dit doe ik door lekkere veganistische producten aan te bieden in de webshop Your Foodprint en heerlijke recepten te delen en mijn kennis te verspreiden op de blog Vegan Marleen. Dit alles op een zo’n groen mogelijk manier.

Je hoeft ook niet meer in de supermarkt naar de ingrediënten van elk product te kijken, dat heb ik al voor je gedaan. Alle producten van Your Foodprint zijn plantaardig, 100% veganistisch! Your Foodprint is jouw plek voor plantaardige producten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »