Biologische shoyu

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Sojasaus is veruit het belangrijkste ingrediënt in de Japanse keuken. Heb je deze smaakmaker eenmaal geprobeerd, dan ben je verkocht. Het aroma is krachtig maar verfijnd. Wat je proeft is authentiek en op en top Japans. Het meest bijzondere? In shoyu vind je alle vijf de smaakcomponenten in één keer terug: zoet, zout, zuur, bitter én umami! Shoyu is heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten, of als milde dipsaus.


Merk:
TerraSana


Inhoud:
1 liter


Ingrediënten:
Water, sojabonen*, tarwe*, zeezout en Koji-ferment.
* = Biologisch
Vet weergegeven ingrediënten zijn allergenen


Voedingswaarden:

  • Energie: 264 kcal
  • Eiwit: 8,8 gram
  • Koolhydraten: 6,2 gram
  • Waarvan suiker: 0 gram
  • Vet: 0,1 gram
  • Waarvan verzadigd: 0 gram
  • Voedingsvezel: 0,7 gram
  • Zout: 12,2 gram
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »